Polisi Privasi

Home » Polisi Privasi

Dalam usaha untuk melindungi privasi dan hak pelawat dan pelawat laman web kami, Kumpulan Syarikat Richworks telah menubuhkan Dasar Privasi yang menjelaskan maklumat yang kami kumpulkan kepada pelawat dan apa yang kami lakukan dengan maklumat yang kami kumpulkan.

Dasar Privasi ini mengawal cara di mana Kumpulan Syarikat Richworks mengumpul, menggunakan, mengekalkan dan mendedahkan maklumat yang dikumpulkan dari pengguna laman web ini (masing-masing, “Pengguna”).

Privasi

Privasi pengguna sangat penting untuk Kumpulan Syarikat Richworks. Kami komited untuk memelihara maklumat Pengguna yang diamanahkan kepada Kumpulan Syarikat Richworks.

Maklumat yang Kami Kumpulkan

Kumpulan Syarikat Richworks mengumpul maklumat peribadi dari Pengguna melalui borang dalam talian untuk menempah produk dan perkhidmatan. Kami juga boleh mengumpulkan maklumat tentang bagaimana Pengguna menggunakan laman web kami, contohnya, dengan menjejaki bilangan pandangan unik yang diterima oleh halaman laman web atau domain yang mana Pengguna berasal. Kami menggunakan “cookies” untuk mengesan bagaimana pengguna menggunakan laman web kami.

Bagaimana Kami Menggunakan Maklumat

Kumpulan Syarikat Richworks boleh menggunakan maklumat peribadi yang dikumpul melalui laman web kami untuk menghubungi Pengguna tentang produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh Kumpulan Syarikat Richworks dan ahli gabungannya, kontraktor bebas dan rakan niaga, dan sebaliknya untuk meningkatkan pengalaman Pengguna dengan Kumpulan Syarikat Richworks dan sekutu, kontraktor bebas dan rakan perniagaan.

Pada masa tidak, pengguna pangkalan data Richworks Group of Companies akan dijual kepada mana-mana entiti untuk tujuan pemasaran atau senarai mel. Maklumat peribadi tidak akan dijual atau dipindahkan kepada rakan niaga kami tanpa kebenaran terlebih dahulu, kecuali kami akan mendedahkan maklumat yang kami kumpulkan kepada pihak ketiga apabila, dalam penghakiman yang kami berikan, kami diwajibkan untuk berbuat demikian di bawah undang-undang yang terpakai.