SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KE -10 RICHWORKS INTERNATIONAL SDN BHD

INFO LANJUT

SYARIKAT KUMPULAN Richworks 

Diasaskan oleh Dr Azizan Osman, Richworks telah berkembang menjadi sebuah organisasi penganjuran seminar terulung di Malaysia dalam masa 6 tahun. Mulai 2008, Richworks secara khususnya, menyediakan program-program berbentuk pendidikan dalam bidang pembangunan kemuncak prestasi diri serta pembangunan diri.

Program Kami

Program bertaraf antarabangsa diinspirasikan oleh jutawan & usahawan pengasas 27 buah syarikat bernilai jutaan ringgit Richworks Group Of Companies iaitu
Dr Azizan Osman

Testimoni Peserta

Farizal

“Saya pemain bola, tak mudah untuk saya mula berniaga. Di Program Richworks saya belajar selain dari ilmu berniaga, kita perlu ada ilmu perbaiki minda, fikiran dan diri kita dulu, baru boleh berniaga dengan sebaiknya.”

Farizal Marlias | Pemain Bola Sepak Profesional

zain

“Dulu saya ingat sebagai seorang artis kita boleh jual apa saja.  Tapi saya silap.  Tanpa ilmu kita takkan dapat pergi jauh.  Syukur saya dapat ilmu dari Program Richworks.”

Zain Saidin | Pelakon

Abby

“Saya terlibat dengan dunia bisnes sebab saya nak buat lebih baik dari apa yang saya buat dulu.Tapi Program Richworks bantu saya faham nak buat bisnes saya kena ada ilmu perniagaan dan marketing”

Abby Abadi | Pelakon

che ta

“Program Richworks dan Dr Azizan Osman sendiri banyak bagi kesedaran tentang kehidupan, tentang matlamat, tetang apa yang kita nak buat dalam hidup.”

Rozita Che Wan | Pelakon

Dato vida

“Apa yang saya dapat di Program Richworks adalah satu benda yang boleh bantu saya menuju ke mercu kejayaan yang lebih besar. Dulu saya berniaga ikut jalan berliku. Tapi anda semua beruntung sebab ada Program Richworks ni”

Dato Seri Vida| Pengasas Vida Beauty